… dacă n-aţi fost la Violeta.

V1V3V2V4V5

Comments

FuckYouTovarasi.blogspot.com
Posted on 5th December, 2008

Ce faceai cu Hrebe in poza aia ? Guvernul ? ;)

Roberto
Posted on 5th December, 2008

Cristi, arata bine si eu gustos ce se vede acolo in poze…dar nu stiu daca dupa cativa ani de asemenea produse ingurgitate saptamanal poti avea curajul sa iti testezi colesterolul sau sa iti faci analizele complete…

Din pacate e valabil si la capitolul mancare: ce arata bine si e gustos nu e deloc sanatos si vai de mama noastra ce o sa ne astepte in viitor :-(

mischa
Posted on 6th December, 2008

arata ne-proaspat :( nu zic ca e, zic doar ca asa arata. a mancare rece, sleita. si arata foarte gras.

a, si nu inteleg fascinatia localurilor romanesti de a ineca toate felurile de mancare in patrunjel. mie nu-mi place patrunjelul. deci nu mi se pare apetisant nimic de-acolo, ca peste toate s-a turnat cate un pumn de patrunjel :(

sutu
Posted on 6th December, 2008

mischa> don’t look! taste! :) you have to…

mischa
Posted on 6th December, 2008

daca ofera si ajutor la pescuit patrunjelul din mancare, o sa gust. i promise :)

nicole
Posted on 6th December, 2008

minunata Violeta! cunoscatorii stiu de ce.

http://www.youtube.com/watch?v=xi20Si3jRIo

de la Lia. :)

Turambar
Posted on 8th December, 2008

Violeta? Aprob pozitiv. Pe bune. Fara mishto. Unul din locurile unde se mananca cel mai bine din Bucurestiul stiut de mine.

Cu un singur comentariu: mie cand m’am dus acolo, nu mi’a propus sa pun poze pe blog.

Hmmmmm. Imi miroase a supa crema de ciuperci si a reclama. Te plateshte in supe, Cristi? Sau in feluri doi?

:rofl:

Turambar
Posted on 8th December, 2008

Si, mishca, sunt al naibii de proaspete. Atunci gatite. Acolo. In ziua aia. Paine proaspata, facuta in casa. Daca te duci la pranz, uneori te roaga sa mai astepti un pic, ca inca nu sunt unele feluri gatite. Si pana atunci, servesti o supa.

Ultima data cand am fost, in loc de o supa, am mancat doua. Una crema de ciuperci, si una de chiman. Si pe urma, mancare de praz cu masline. Yummie.

Habar n’avetzi ce pierdetzi, daca nu va ducetzi.

sutu
Posted on 8th December, 2008

@turambar> te-a marcat rau campania asta…

violeta dinca
Posted on 9th December, 2008

lasati vrajeala si haideti la masa. Gulas bun cu mult chimen si boia dulce, supa de dovlecei, ciorba de fasole cu 3 tipuri de afumatura, tocana de ciuperci cu fasole verde, vinete coapte cu rosii si usturoi.

violeta dinca
Posted on 9th December, 2008

putem face si portii fara patrunjel pentru cine doreste:). desi patrunjelul e bun, cind e pus cu rost (pe linga o rosie, un usturoi…). are multa vitamina C si antioxidanti. parol.

Leave your Comment