… dacă n-aţi fost la Violeta.
Comments
FuckYouTovarasi.blogspot.com
Posted on 5th December, 2008
Ce faceai cu Hrebe in poza aia ? Guvernul ?
Roberto
Posted on 5th December, 2008
Cristi, arata bine si eu gustos ce se vede acolo in poze…dar nu stiu daca dupa cativa ani de asemenea produse ingurgitate saptamanal poti avea curajul sa iti testezi colesterolul sau sa iti faci analizele complete…
Din pacate e valabil si la capitolul mancare: ce arata bine si e gustos nu e deloc sanatos si vai de mama noastra ce o sa ne astepte in viitor
mischa
Posted on 6th December, 2008
arata ne-proaspat
nu zic ca e, zic doar ca asa arata. a mancare rece, sleita. si arata foarte gras.
a, si nu inteleg fascinatia localurilor romanesti de a ineca toate felurile de mancare in patrunjel. mie nu-mi place patrunjelul. deci nu mi se pare apetisant nimic de-acolo, ca peste toate s-a turnat cate un pumn de patrunjel
sutu
Posted on 6th December, 2008
mischa> don’t look! taste!
you have to…
mischa
Posted on 6th December, 2008
daca ofera si ajutor la pescuit patrunjelul din mancare, o sa gust. i promise
nicole
Posted on 6th December, 2008
Turambar
Posted on 8th December, 2008
Violeta? Aprob pozitiv. Pe bune. Fara mishto. Unul din locurile unde se mananca cel mai bine din Bucurestiul stiut de mine.
Cu un singur comentariu: mie cand m’am dus acolo, nu mi’a propus sa pun poze pe blog.
Hmmmmm. Imi miroase a supa crema de ciuperci si a reclama. Te plateshte in supe, Cristi? Sau in feluri doi?
:rofl:
Turambar
Posted on 8th December, 2008
Si, mishca, sunt al naibii de proaspete. Atunci gatite. Acolo. In ziua aia. Paine proaspata, facuta in casa. Daca te duci la pranz, uneori te roaga sa mai astepti un pic, ca inca nu sunt unele feluri gatite. Si pana atunci, servesti o supa.
Ultima data cand am fost, in loc de o supa, am mancat doua. Una crema de ciuperci, si una de chiman. Si pe urma, mancare de praz cu masline. Yummie.
Habar n’avetzi ce pierdetzi, daca nu va ducetzi.
sutu
Posted on 8th December, 2008
@turambar> te-a marcat rau campania asta…
violeta dinca
Posted on 9th December, 2008
lasati vrajeala si haideti la masa. Gulas bun cu mult chimen si boia dulce, supa de dovlecei, ciorba de fasole cu 3 tipuri de afumatura, tocana de ciuperci cu fasole verde, vinete coapte cu rosii si usturoi.
violeta dinca
Posted on 9th December, 2008
putem face si portii fara patrunjel pentru cine doreste:). desi patrunjelul e bun, cind e pus cu rost (pe linga o rosie, un usturoi…). are multa vitamina C si antioxidanti. parol.









Leave your Comment