Silberstein-GS (1)

El este! E recunoscut după numele Tal Silberstein. Pe vremuri, când lucra ca ofiţer într-o unitate de elită a armatei israeliene (unii zic Mossad), probabil că avea şi alte nume. Prin 2002, Traian Băsescu a intrat în contact cu el la Viena. Au bătut palma şi Silberstein a venit la Bucureşti lucrând pentru Băsescu în campania “DA pentru Bucureşti”. Ulterior, vocabula DA a fost folosită şi în proiectul politic cîştigător pentru Băsescu, Alianţa Dreptate şi Adevăr PNL-PD. Numai că Silberstein se mutase deja cu arme şi bagaje la cel care plătea mai bine şi care la momentul acela părea să devină următorul preşedinte al României. Anii 2003 şi 2004 l-au găsit astfel pe Silberstein în sediul din Băneasa al PSD, lucrînd cot la cot cu Andronic într-o mega-structură de campanie pentru dictatorul Adrian Năstase. Fără succes. Norocul ţi-l faci însă cu mîna ta. Aşa că, după alegeri, Silberstein şi Andronic au devenit parteneri de afaceri, ei semnînd un contract cu Tăriceanu şi cu PNL. Afacerea a mers bine, astfel că cei doi l-au adus la Bucureşti şi pe celebrul Arthur Finkelstein, care a venit cu tot cu Ford. Din informaţiile mele, Silberstein şi-a păstrat legăturile atît cu Băsescu, prin Vasile Blaga, dar mai ales cu Adrian Năstase, despre care spune într-un interesant interviu din JN că păstrează o relaţie apropiată. Practic, Silberstein este astăzi apropiatul celor mai grei oameni politici din România: cu Tăriceanu lucrează direct, cu Băsescu prin Blaga şi cu Adrian Năstase, cu care va lucra – spun sursele mele – pentru a repara eşecul din 2004.

Comments

PAH
Posted on 23rd June, 2008

Bine, Cristian, dar asta inseamna ca el conduce Romania? Nu, serios, nu este o tratare a unei informatii la genul “Iudeo-masoneria conduce Romania, iata datele QED!”?

sutu
Posted on 23rd June, 2008

aparent, da, asa e

sutu
Posted on 23rd June, 2008

… si eu ma intrebam in seara asta, in drum spre casa, daca eu sunt cel care conduce masina

PAH
Posted on 23rd June, 2008

:)
La asta ma gandeam si eu: fosti ofiteri israelieni conduc o multime de lucruri, de la afaceri la masini si Segway. Dar sa spui ca un consultant de genul lui Silberstein conduce Romania, mi se pare exagerat. La fel de exagerat ca a spune ca Andronic are permis de conducere categoria “tara membra UE”.

radu
Posted on 23rd June, 2008

Intrebarea importanta e : DE CE S-A DECONSPIRAT?
Ce a urmarit cu acel interviu? E neobisnuit ca un consultant sa iasa sa spuna povesti despre toti si toate.
In sinea lui, cred ca este unul dintre cei frustrati din cauza marinerului.
Adica sa piarda alegerile in fata lu’ nenea marineru’ care nu avea fondurile, consultantii si puterea lui nastase?
Ba i-a mai batut o data de le-a sunat apa in cap, la referendumul de anul trecut.
Cred ca breasla de consultanti internationali au cam ras de el sau ei.Cred ca singurul obiectiv al “stein-ilor” e razbunarea.Ar face-o si pe gratis.

:lol: :lol: :lol:

Gerilla
Posted on 24th June, 2008

La ei oricum toata lumea presteaza in tzahal, asa ca este imposibil ca un israelian cu profil sa nu fie ofiter. Daca stii bine limba si ai aptitudini, intri in sayarotul care trebuie. Altfel si eu mi-am amintit ca a fost angajat si ca publicist prin Wash. La un moment dat a si avut ceva belele impreuna cu Moshe Gaon si Ynoi Koren, pe afacerile cu Barak, prin 2000. Scrie prin presa de la Tel Aviv de astea.

amahya
Posted on 24th June, 2008

Spre deosebire de antecomentatorii tăi, nu cred ca afirmațiile tale sunt exagerate sau gratuite, știm fff bine cine conduce România, iar a nu recunoaște e mai degrabă frecție la picior de lemn! Tal Silberstein a circulat intens prin birourile ”elitelor politice” e un fel de A. Giddens al nostru (doar ca A.G a l-a consiliat de zor pe Blair), fie că vrem, fie ca nu…

Nu cred că lui Basescu, Tariceanu sau Năstase le soptesc extraterestii cum sa acționeze, și mai ales mă îndoiesc profund că liberul lor arbitru decide… Nu e nici o mare conspirație la mijloc, e perfect normal să existe o pluralitate a intereselor în cadrul unei democrații, mai grav este când unul singur monopolizeaza piața elaborării politicilor.

P.S: postu asta spre deosebire de cel dinainte chiar nu e tendențios sau exagerat ci investigație :D Ahhh si nu, nu conduceai tu, ci individul alienat și îndobitocit de codu rutier! :) )

» ce-mi place teoria conspiratiei care se … Sufla.ro
Posted on 24th June, 2008

[...] place teoria conspiratiei care se desfasoara live … Sutule, poate scrii un scenariu peste cativa ani sa faci si un [...]

FuckYouTovarasi.blogspot.com
Posted on 24th June, 2008

Putem sa ne simtim in randul lumii. Putine tari nu sunt conduse de israelieni.

Ioana Ilie
Posted on 24th June, 2008

Catre Parchete

(toate, y compris DNA- sunt expert parlamentar si, in aceasta calitate, sigur prezint interes)

Declar ca posed in Bucuresti, strada Turbinei nr. 23 (Cartier Floreasaca), sub partea din spate a casei, un spatiu bine fortificat, zidit, boltit, inalt de trei metri si mai bine, in suprafata de cca. 30 m.p., impartit in doua incaperi inegale.

Usa de la intrarea in respectivul spatiu subteran si cea care delimiteaza incaperile sunt metalice.

Precizez ca nu am mentionat spatiul cu pricina, ca atare, in declaratia mea de avere actualizata, conform legii, anul acesta si depusa (daca nu ma insel) in 12 iunie 2008.

L-am omis si in declaratia precedenta.

Rog sa fiu investigata sub aspectul savarsirii infractiunii corespunzatoare detinerii de pivnita cu usa/usi metalica/metalice si ziduri groase de peste jumatate de metru fara a declara ca, astfel, sunt posesoare de buncar (las la latitudinea dumneavoastra, stimari domni procurori, incadrarea legala).

Rog insistent sa fiu admisa in cercul select al posesorilor de buncar din care face parte Adrian Nastase, de care sunt foarte atasata.

Cu stima,

Ioana Ilie

dan
Posted on 24th June, 2008

Sa fim seriosi, ce ar insemna o societate fara evrei?… crime, haos, mizerie. Toate isi au rostul lor, evreii au impus reguli, respect. Daca nu ar fi fost evreii, ar fi avut romanii vreodata stat, economie, industrie? Nici in mii de ani. Ei ne-au adus capitalismul, au venit cu finante, idei, investitii. Tine doar de noi daca vrem sa trecem peste nivelul numit “Desteapta-te romane !”

FuckYouTovarasi.blogspot.com
Posted on 24th June, 2008

@ dan -> asta e un pamflet, nu cre ca vorbesti serios (primii negustori profesionisti de pe aceste meleaguri au fost intemeietorii cetatilor grecesti Tomis, Callatis, Histria).

mistrate22
Posted on 24th June, 2008

dragut e si tovarasul care-l insoteste. nicu, pentru apropiati.

sutu
Posted on 24th June, 2008

mistrate, felicitari pentru observatie. ma gindeam daca o sa-l observe cineva pe niro in imagine

Ionut Garbea
Posted on 24th June, 2008

In ce limba a fost dat/luat interviul?

radu
Posted on 24th June, 2008

Mare serparaie, mare! Si totusi, cine conduce? Sau e o cooperativa si din cind in cind, mai este “halit” unul dintre ei?

Mordechai
Posted on 25th June, 2008

Deci ? A întrebat careva de noi ?

valentin vasilescu
Posted on 25th June, 2008

Cu o singura floare nu se face primavara. Sa fim noi sanatosi, ca e vorba de un intreg batalion de ofiteri specializati in operatiuni speciale. De la devalizari de banci si pina la trafic cu arme. Si nu din 2002 ci din 1995. Dar cu voie de la Imparatie, adica dirijati de Securitatea romaneasca pentru care Justitia e plina de ofiterii ei acoperiti. Daca intereseaza pe cineva subiectul : http://www.myspace.com/val2002

Roxana Iordache
Posted on 26th June, 2008

Cristi! :)

CATEGORIA STUPID SERVICE. PE MÂNA CUI E ROMÂNIA? « Welcome to Roxania
Posted on 26th June, 2008

[...] Fără legătură, CRISTI ŞUŢU ne serveşte şi o garnitură, zisă “Un fost ofiţer israelian conduce România”. [...]

Cetateanu' Turmentat
Posted on 28th June, 2008

Nastase nu va ajunge niciodata Presedintele Romaniei. Silberstein asta nu va avea succesuri, dar va face bani de pe urma lui Nastase. Si pe loseri trebuie sa ii consilieze cineva, mai ales ca platesc… :)

gigi
Posted on 4th July, 2008

tantanaaa,ce descoperire frate

lol's
Posted on 29th September, 2009

Ei si ? In 1993 un evreu a cumpărat clădirea centrului de calcul al centralei industriale de care apatrtinea întreprinderea mea. Ne-am împrietenit. Jucam ping-pong in sala calculatoarelor unde era aer condiţionat. Cand a terminat reamenajare cladirii am fost invitat la petrecerea de inaugurare. Ca roman ce sunt nu m-am putut abţine sa fiu cârcotaş. Am criticat recompartimentarea clădirii care lipsea de lumina naturala pe angajaţi .Ami prietenul meu evreu a replicat. Ei si eu am stat 20 de ani la nivelul -20 al unei clădiri guvernamentale ca si colonel Mosad. Nu, nu, nu asta este morala. Reiau, cu Ami am ajuns prieten pentru ca soţia mea după pensionare s-a angajat ca inspector de personal, la Ami. Nici asta nu este morala !! Sotia mea este musulmana si Ami glumea des: Mai creştine (adică eu), m-au furat evreii mei cu cărţile de munca asa ca este o fericire sa se ocupe de ele un musulman. Si azi suntem prieteni!!

Basescu ma amuza… « VERsO
Posted on 30th September, 2009

[...] laterale ale gurii, urmarind discursul triumfator al “Presedintelui nostru”, e clar o mana proaspata  in spatele “jucatorului”, cu alte idei despre cum se face o campanie prezidentiala, ideea de a [...]

Marius Diaconescu
Posted on 30th September, 2009

Eu unul nu cred ca Tal sau Arthur pot conduce ceva, cu atat mai putin Romania. Lasa impresia asta Dan Andronic atunci cand apare pe la cate o sueta, ca uau soro ce mari scule de amici am eu! Eu unul zic asa:part!Pe cine au consiliat Tal&Arthur&Dan au cam luat-o peste trompeta: Si Nastase si Tariceanu! Si multi alti primari sau sefi de consilii judetene sau parlamentari, care dand banutu’ sa le spuna Tal cum sa isi faca nodul la cravata, au crezut ca or sa si castige:)
Incearca Dan sa mai arunce cate una alta pe piata, dar fie o face cu intarziere de 2 zile :) fie e deja fasaita si nu mai are efectul scontat….

mugur
Posted on 4th October, 2009

prieteni fiind cu toții, așa cum își împart țara, de ce să nu îl facă poștă și pe ștainul ăsta?

Leave your Comment