Ziceam ca o să votez cu cel care va reuşi să facă aşa ceva cu publicul. Nu m-a convins încă nimeni că poate să deschidă gura. D-apăi să facă vrăji cu vocea… La mine în colegiu se fac însă vrăji playback. Săraca Mihaela Anton, ea ar vrea probabil să cîştige alegerile. Dar cum? Acolo trebuie să iasă Olteanu. Iar Vanghelie de la PSD votează cu Olteanu de la PNL pentru că Olteanu de la PNL nu s-a supărat cînd Vanghelie de la PSD a zis că vrea să stea în sediul de la Universitate. Pe străzile din colegiul 1 sunt panouri cu alt pesedist, respectiv cu antipatica Larisa care candidează în colegiul 4. În cutia mea poştală n-a ajuns nici măcar o carte de vizită de-a Mihaelei Anton. Pliantele cu Mihaela Anton au fost tipărite în număr de 500 în condiţiile în care sunt peste 60.000 de locuitori în colegiu. Uf… Nu mai suport arajamentele astea! Nu vreţi să votăm cu Mihaela Anton ca să le stricăm blatul? Eu, unul, m-am hotărît deja.

Comments

tibic
Posted on 21st November, 2008

LUMINITA ANGHEL poate (cautati , e fantastica cu aceasta melodie ) si …candideaza . am indoieli la ….public , dar e mai bine, pentru ca mesajul …..e pe invers (ca-n politica ).

sergiu
Posted on 21st November, 2008

Ba as propune sa votam candidatul pdl…a fost mai activ…

sutu
Posted on 21st November, 2008

@tibic > n-o gasesc. baga un link
@sergiu> activ? unde?

Turambar
Posted on 21st November, 2008

lol. Marianeeeee: egzista un blogger care pune afishe cu PeSeDe pe interioru ecranului meu. L’ai trimis tu, sau Mihaela? :)

Leave your Comment