A plecat in directia Franta pentru un schimb de experienta cu liceul si a ajuns sa fuga singur spre Paris. Pana la Frankfurt a mers cu trenul, apoi a luat o masina de ocazie cu ajutorul careia a ajuns pana in nordul Frantei si de acolo, cu un camion, la Paris. Odata ajuns in capitala Frantei, Victor Ponta povesteste ca a dormit timp de o luna in gara, alaturi de boschetari, si a trait cu banii din fisele lasate de francezi in carucioarele de la supermarketuri: “Am reusit sa ma angajez la o benzinarie, unde am lucrat o luna. Apoi am reusit sa obtin un loc de munca la prajit de cartofi intr-un fast-food. De aici am castigat o mie de dolari, cu care am reusit sa inchiriez o camera la ultimul etaj al unui imobil”, isi aminteste zambind ministrul. In Franta a stat timp de aproape sapte luni, perioada in care a facut baie in fantanile arteziene din fata Muzeului Luvru.

(din cancan.ro)

Comments

Alex
Posted on 30th April, 2009

:) foarte tare frate. viata.

Fuck You, Tovarasi !
Posted on 30th April, 2009

Uite-l aici povestind live exact ce relatai si tu ->
http://fuckyoutovarasi.blogspot.com/2009/03/asta-i-omul.html :P

betty
Posted on 30th April, 2009

Interesant! Super interesant! Sa ne tii la curent si cu ce-o fi facut Romanitza Ciolcan, Irinel, Sexi Braileanca, Vanghelie sau William Brinza…

Alex
Posted on 30th April, 2009

betty e carcotasa. vanghelie ar fi interesant. si hrebenciuc. hi draga stolo sau videau.

Fuck You, Tovarasi !
Posted on 30th April, 2009

BREAKING NEWS – corespondenta de la Zagreb despre vizita presedintelui Basescu in Croatia ->
http://fuckyoutovarasi.blogspot.com/2009/04/traiasca-base.html
:P

bagatare si punct ro
Posted on 30th April, 2009

am ramas putin mirat, dar asta este.

privitor tv
Posted on 3rd May, 2009

victor ponta:vesti rele cu raportul ue pe justitie….iara voi,voi meseriasii din sistemul juridic ce faceti?asteptati soferii,inginerii, cfr-isti,poetii,filozofii, si alti nonjuristi sa va corecteze legile.sau pe voi va intereseaza numai privilegiile: salarii,deconturi si pensii de lux,hoby-uri:shopinguri,raliuri,cind aveti timp?a zis lenin,sa ne fereasca sfantul de burghezia proletara…si uite ca avut dreptate,inclusiv pt.alte categorii de bugetari de lux si oameni de afaceri de carton…spunea, mai ieri, o incarcata de aur, doamna csm-ista ca in anul 1989 ca sefa judecator avea 5000 de lei=2 salariu mediu de atunci.acum are 130 milioane de 10 ori salariu mediu de acum.cu banii de atunci zicea ca n-avea ce cumpara.sa fim seriosi.un director de intreprindere medie cu 6000 de oameni tot atit avea.acum o ministra se lauda ca are 5000 de angajati cit o uzina medie de dinainte.pai, atunci,acestui ministru de azi sa-i facem leafa ca la un director.concluzie,trebuie introduse trepte de salarizare inclusiv la ministrii. apropo,dvs citi subalterni aveti?sa vedem, va justificati salariul de ministru?nu cumva trebuie remaniata si structura guvernului(ca mai sunt figuranti si cheltuitori de bani publici multi pe acolo pt.publicitate electorala mascata)?

Leave your Comment