Să-i privim cu atenţie sigla electorală şi apoi să ne reamintim drapelul Israelului, cu steaua lui David. Apoi să vă spun că, prin bunăvoinţa lui Solomon Wigler, unul dintre colaboratorii cei mai apropiaţi ai lui Oprescu la Primărie, o echipă de consultanţi politici evrei au venit la Bucureşti să pună umărul la “afacerea Oprescu”, una care se anunţă foarte profitabilă, fie că acesta va pierde (voturile în turul 2 vor fi vîndute scump), fie că va cîştiga alegerile.
Şalom!

later edit/ echipa de consultanţi israelieni e condusă de Ron Weber, celebrul autor al siglei cu cocori PSD pentru Mircea Geoană.

DSC07755
steaua lui oprescu

Comments

Traian
Posted on 5th October, 2009

Nu pupa turul 2, n-are cum, n-are de unde, n-are structuri in teritoriu , n-are nimic . Dar un ban frumos la negocierea procentelor alora 10-12 cate or fi, ia sigur

andaa
Posted on 5th October, 2009

Din cate stiu este simbolul armoniei si nu are nicio legatura cu steaua lui David.. Mi se pare fortata orice apropiere de simbolurile israeliene. Nu ca ar fi rau, dar totusi..
Octav Cozmanca se ocupa parca de campania Doctorului. Si sa nu uitam ca Sorin Oprescu este Independent apriori. Nu il vad ca sa asculte vreun sfat de la cineva. Ideea asta cu consilierii straini este o idee fumata. La ce i-ar trebui lui Oprescu consilieri cand el ia zilnic pulsul poporului?

sanda
Posted on 5th October, 2009

ba da… geoana e de sacrificiu…adevaratul candidat al PSD -ului va fi oprescu, va fi sustinut de toate structurile din teritoriu, va beneficia si de banii lui patriciu…. si isi va clama independenta.
sunt curioasa cati il cor crede

lol's
Posted on 5th October, 2009

La Moscova. 1958. Iarna. -50 grade C. Ora 24.Iese măcelarul si anunţa: tovarăşii evrei sa plece acasă ca nu primim carne cuşer!. Ora 1 noaptea măcelarul :tovarăşii pensionari sunt rugaţi sa plece acasă , nu se da carne decăt celor cu carte de munca !. Ora 2, măcelarul: tovarăşii sindicalişti sa plece acasă, primesc carne numai membri partidului comunist. Ora 6, dimineaţa, măcelarul: tovarăşi comunişti acum ca am rămas intre noi pot sa va spun: Nu primim azi carne. Din mulţime o voce: Cat o sa ii mai protejam pe evrei ca holocaustul s-a terminat demult!!!

Marina
Posted on 5th October, 2009

Acesta este simbolul armoniei, fara legatura cu steagul Israelului, in afara albastrului….

IulianBudoi
Posted on 5th October, 2009

Ce zici de asta: hotelul unde se lanseza Oprescu este administrat de Poponetz :) )

vasilica
Posted on 5th October, 2009

Deci ar fi un dezastru sa intre in turu 2 si sa piarda, nu prea are
ce vinde. Sau isi da autogol in cazul asta ?

Sau e cum zice @Traian in primul comentariu, stiu ca vor lua 10-12% numa buni de scos la vanzare ? Si oare cumpara Patriciu procentele astea ? Ca nu cred ca Geoana ajunge in turu 2 in conditiile in care Oprescu candideaza. Da ar fi plictisitor, nu-i asa ? Poate i le vinde lu’ basescu, mult mai distractiv. Si parca-i vezi pe unii mirandu-se.

mugur
Posted on 5th October, 2009

Cretinii votează cu Oprescu

Oprescu, în pofida oricărui bun simț își va depune candidatura la președenția României. Stimați concetățeni, dacă de la restul țării nu am nici o pretenție având în vedere că mulți dintre ei vor vota în continuare cu Iliescu, de la dumneavoastră aștept ca măcar să fi învățat din greșelile trecutului.
Nu cu mult timp în urmă, un marinar ne-a convins să-l alegem primar. La puțin timp după, tocmai pentru că nu a făcut nimic în funcția de edil al capitalei, ne-am decis să-l alegem președinte. Criteriul pe care l-am ales s-a dovedit extrem de inspirat având în vedere că marinarul nici în cea mai înaltă poziție din stat nu a făcut nimic.

Ba pardon a făcut-o pe Udrea ministru cum a făcut-o Varujan prefect pe Mantale, a făcut-o pe aia ‘țigancă împuțită’, a făcut-o pe fiica numărul unu notar în curtea lu’ Popoviciu și pe fiica numărul doi conțopistă la luxten și europarlamentar. Hai că dacă ne gândim mai bine a făcut omu’ mai mult decât ne așteptam. La câte a făcut aș putea spune că m-a dezamăgit.

Acum un an am ales un doctor primar. Nici ăsta nu a făcut nimic nu numai pentru că nu putea dar și pentru că nici prin cap nu i-a trecut să facă ceva. Nu pot să nu remarc, deși nu are legătură cu subiectul, în ce hal de disperare ne-a adus Videanu, dacă l-am votat pe Oprescu care ne promitea autostrăzi suspendate chiar prin mijlocul Bucureștiului…
Ba pardon și el a făcut sau mai bine zis dărâmat de ochii lumii câteva bodegi din Herăstrău, le-a oblăduit pe altele în care mănâncă el și tovarășii lui și a închis ochii la apariția altora, e drept mai în interiorul parcului nu așa la vedere cum erau alea de-l deranjau pe Țiriac când venea la serviciu…

Aveți acum toate șansele să-l votați și pe ăsta președinte, motiv pentru care trebuie să vă spun cu mâna pe inimă că dacă o faceți sunteți cei mai mari cretini din lume. Nu că ar fi ceva rău în chestia asta. Am vrut doar să fim clari…

Adinel
Posted on 6th October, 2009

E probabil o gluma interesanta din partea lui Oprescu. Nu aduce cu steaua lui David, dar cu steaua lui Maersk mai ca e leita.

Neuman Daniel
Posted on 6th October, 2009

Semnul acela nu are nicio legatura cu steaua lui David. Pare-se ca sunteti o victima a ideilor preconcepute cu privire la asa-zisa conspiratie iudeo-masonica.

Iulian
Posted on 7th October, 2009

Pe principiul “Şalom, are ea 6+1 colturi, dar tot pe-acolo e”, la fel de bine putem vorbi si despre steaua americanilor, 6-1. La un simbol atat de puternic, un colt in plus sau in minus face toata diferenta.

Tweets that mention Oprescu, favoritul evreilor | Palatul Şuţu -- Topsy.com
Posted on 7th October, 2009

[...] This post was mentioned on Twitter by zaducu. zaducu said: Despre logo-ul folosit de Oprescu in campania prezidentiala… http://bit.ly/2770pz [...]

Leave your Comment