… pentru că nu le înţelegem. “Preşedintele tuturor”? Şi dacă da, Traiane, îţi mai aminteşti care a fost motivul pentru care Iliescu l-a poreclit pe Geoană?

bannerTB

Comments

rubber backbone
Posted on 1st December, 2009

N-ar trebui sa ne doara alte cuvinte, si anume cele ale lui Ciuhandu referitoare la Coposu (care l-ar sustine pe Geoana azi)?

lol's
Posted on 1st December, 2009

Nem tudom!!! Chestia cu ozonia piciabol te !! nu o traduc ca este naspa!
Basescule daca tu sacri pe ziduri ce nu înţeleg romanii pot sa o fac si eu! Referirea este la tine!!!

VERsO
Posted on 1st December, 2009

si-a pus banner-ul strategic langa Douglas … sa nu se imputa pana pe 6 decembrie de la acel mult kkt care este aruncat in el de ceva vreme!

geroge
Posted on 1st December, 2009

Basescu a devenit ungur? :) Glumesc. Ce ma doare pe mine sa vad cum tineri de azi care nu reusesc sa mai termine nici 12 clase se lasa manipulati de Basescu si ca un paradox lozinca este Jos Comunismul. Daca ar fi pe nume cum ar striga? Jos Basescu?. Tipic pentru Romania? O ironie a sorti, acesti tineri cer lui Basescu sa demisioneze nu? :) )

lidiatm
Posted on 1st December, 2009

Geoana nu are sanse sa castige !!!

Dar cel mai important este sa nu primeasca nici 10% din voturile noastre.
Romania nu mai avem mult si o ajungem si noi la normalitatea dorita, stiu ca este greu dar trebuie sa mergem mai departe sa continuam ce am inceput cu chiu cu vai, sa cladim democratia , iar asta nu se poate daca avem nostalgii..

Pt noi si pt viitorul nostru, este timpul sa ne desteptam- hai sa nu mai irosim anii aiurea si sa luam exemplu de la celelalte tari care se bucura de adevarata libertate

Putem si noi , nu suntem cu nimic mai prejos :)

sorin
Posted on 1st December, 2009

Asta ma depaseste! Help! Sa ma lumineze careva!

Camil
Posted on 1st December, 2009

Nu inteleg care-i baiul. Scuza-ma, dar reactia ta e “so 90’s”. Ma intreb cum se simte un cititor maghiar al blogului tau cand vede un post ca asta, in care un afis in limba lui e considerat compromitator pentru un candidat. In SUA toti candidatii isi fac campanie si in spaniola, inclusiv republicanii, considerati anti-imigranti, si nimeni nu mai sare de fund in sus. Numai noi trebuie sa ramanem captivi unui mod de gandire stil Romania Mare. Ungurii din Romania sunt cetateni, voteaza, merita sa primeasca mesaje in limba lor materna. Period.

valentin
Posted on 1st December, 2009

Daca Geoana e comunist Chiorul ce e?Basescu nu a fost comunist? In ultimele 6 luni a facut parte din guvernul Dascalescu, a facut parte din cei 2024 de nomenclaturisti. Cum a devenit anticomunist? A facut parte din FSN, apoi Pd, partide de stanga, iar acum reprezinta ideologia de dreapta? Mi-e greata. Tara asta e pierduta, indiferent cine va castiga, va fi bezna in tara asta,
va fi o tara parasita. Dar macar cu Geoana va fi liniste, nu circ in fiecare zi. Dar bine nu va fi, repet, indiferent cine va fi presedinte. Marinarul a fost 5 ani si uitati unde suntem. De ce nu a rupt dintii rechinilor in cei 5 ani de mandat? Asta a promis in 2004 si nimic nu a facut. Acum trebuie sa-i dam o sansa si lui Geoana…poate poate se misca ceva…desi soarta noastra e pecetluita demult.

lidiatm
Posted on 2nd December, 2009

cu Geoana o sa fie liniste – oh my God!!!

Poate exista mai mare prostie de atata, valentin? Desteapta-te romane! :)

Lavinia
Posted on 2nd December, 2009

@george

Vezi ca Geoana a fost votat in cea mai mare parte de oameni cu studii primare [maxim 10 clase!], si oameni cu studii medii [12 clase!]. Din toti votantii lui doar vreo 12% sau 14% au fost oameni cu facultate, si tot maxim 15% au fost tineri! Votantul tipic al lui Geoana chiar nu e genul de om cu studii superioare, si tanar, deci e cel putin dubioasa reactia ta, sa spui ca pe Basescu il prefera tineri care abia termina 12 clase, cred ca ai gresit adresa, sau esti din ala cu creierul spalat, nu lucrezi pe cifre concrete.

Oricum ca sa citesti punctele din programul cu care candideaza Geoana, pe care l-a semnat acum cu Antonescu, si sa consideri ca omul asta chiar e capabil sa faca ceva pentru Romania, tre sa ai fix 10 clase, sau sa fii student la Spiru Haret, Hyperion, si alte asemenea! Cred ca doar oameni de genul asta ar putea fi deacord cu ce-a propus candidatul vostru minune. Pentru un masterand in piete de capital, de exemplu, programul lui Geoana e dezastruos! Si uita-te apoi si pe ce a propus Basescu, ca sa intelegi de ce pe Geoana chiar nu-l prefera tinerii cu scoli inalte, in schimb Basescu la alegerile astea a avut printre votati cei mai multi dintre tinerii cu facultate [Antonescu fiind pe locul doi din punctul asta de vedere].

A, btw, tu stii ca exista si 2 programe si care sunt alea? Asa, orientativ vorbind! Ca inteleg ca tu nu esti din ala cu creierul spalat, tu votezi obiectiv, si de asta te intreb …

Lilick
Posted on 2nd December, 2009

Alte cuvinte care “ne doare”. Despre declaratia de la Timisoara. :lol:

Ion Diaconescu: „În principiu, am fost de acord, am discutat înainte, acum o săptămână-două, când m-am întâlnit cu domnul Radu Sârbu. Am discutat problema şi sunt de acord. În general, doctrina noastră, a PNŢCD, merge cu împăcare generală între toate formaţiunile, politica să nu însemne o luptă permanentă, ci o colaborare permanentă, dacă e posibil. Şi sigur că, dacă social democraţii o înţeleg ca spiritul creştin, pe noi nu ne deranjează cu nimic, chiar ne încântă. Aşa şi trebuie să fie!“

Rodica Coposu: “Textul acestei declaraţii poate să fie de bun augur. Faptul că îşi recunosc greşelile este un mare merit. Dacă ei ar putea să facă ceva în momentul în care vor ajunge la putere, dacă vor ajunge, ar fi benefic pentru naţiune, dar eu, deocamdată, sunt destul de sceptică în ce priveşte posibilitatea de a se ajunge fără o aducere, într-adevăr, la lumină a întregului adevăr din perioada comunistă şi din perioada anilor ’90.“

Doina Cornea: “Este un gest util. Nu sunt chiar foarte fericita, dar am mare incredere in viitorul premier, domnul Klaus Johannis. Tocmai din ceea ce am vazut ca se intampla afara, in piata, imi spune ca e vorba de un gest disperat al presedintelui, care simte ca a pierdut terenul. Pentru un om politic e foarte important sa stie sa piarda. Il am ca model pe domnul fost premier Tariceanu. A pierdut cu atata eleganta si generozitate, fara sa deranjeze deloc partidul. Si merge mai departe.”

Lilick
Posted on 2nd December, 2009

Ah, si mai am niste cuvinte care “ne doare”: Singurul lustrabil, conform Punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara, e Traian Basescu. Sa mergem la vot sa-l “lustram”. :lol:

Pentru postacii pedelisti: stati linistiti! Asta nu inseamna ca il atarnam de lustra. :mrgreen:

sorin
Posted on 2nd December, 2009

Da….acum inteleg…..il atirnam de “lustra” pe geoana :)

lau
Posted on 2nd December, 2009

brr, chiar ca nu ma gandem ca ar face si de astea.

scharke
Posted on 2nd December, 2009

au trecut de mult mandatele specificate de punctul 8, din pacate primele 3 au fost bifate lejer de iliescu…

magdalena
Posted on 2nd December, 2009

Pe 6 decembrie invingem impreuna.geana e cel mai capabil candidat la Presedentia Romaniei

deni
Posted on 2nd December, 2009

: …BAIETI ATI PIERDUT PARTIDA…FITI DEMNI…ASA ESTE IN DEMOCRATIE…..PUTEREA SE SCHIMBA…PRIN VOTUL POPORULUI

Tatu
Posted on 2nd December, 2009

Eu n`o sa`l consider pe Basescu presedinte niciodata . Este prea incapabil ptr a avea functia asta !! Ne`a dovedit 5 ani ca nu este in stare de nimic.

Carina
Posted on 2nd December, 2009

Of…cat ne-am saturat de fata asta…speram ca dupa 6 sa nu o mai vedem niciodata pe vreun poster, sau pe la vreun post tv.

Leave your Comment