Încă puţin şi gata. Discordia se va termina duminică. Stîlpii, cutiile poştale şi panourile publicitare vor fi golite de conţinutul negativ-extrem care ne-a împărţit în ultimele 40 de zile. Băsescu va cîştiga alegerile, liberalii se vor muta, cuminţi, în barca portocalie şi vor da din vîsle împreună pînă la următoarele alegeri. Cînd pesediştii, conduşi de data asta de mîna lungă a lui Adrian Năstase, cred, vor încerca a doua mare revanşă. Asta într-un caz. În celălalt, Mircea Geoană va merge la Cotroceni. Băsescu se va retrage din politică, iar locul său pe scenă va fi ocupat de acelaşi Adrian Năstase, care va încerca să-i facă lui Iohannis cît mai scurt mandatul de premier.

Da, discordia se va termina duminică. Dar, vă asigur, va începe alta în curînd.

Comments

ioana
Posted on 3rd December, 2009

la ce vreme oribila este afara, comentariul asta imi mai trebuia…chiar asa ne-a tampit ala de nu ne mai putem bucura de nimic, nu mai avem incredere in nimeni…sper ca ai doar o zi proasta..iti doresc sa treci cu bine peste ea

ana
Posted on 3rd December, 2009

Este cea mai obiectiva postare de pana acum. Sunt total de acord cu tine.

[D][S][N]
Posted on 3rd December, 2009

Niste mangafale !…

Gelu M.
Posted on 3rd December, 2009

Foarte bine punctat. Asta e esenta intregii tarasenii. As vrea doar sa adaug citeva lucruri. Indiferent de ce va sa fie, citeva elemente ramin:
- presa romaneasca s-a descalificat cumplit (ma refer la “principalele” ziare si statii tv si unii comentatori de “marca”)
- senzatia (falsa) de unitate nationala in jurul unui mastodont nereformat se va intoarce impotriva celor care au girat-o si au participat la ea. Democratia nu consta in unitate deplina si pareri identice (luati ca exemplu vestul)
- va trece mult timp pina unii ca mine (si sint multi) nu se vor simti murdari din cauza a ceea ce s-a intimplat

Alex R.
Posted on 3rd December, 2009

Cu totii stim asta! Chiar daca unii neaga in adancul sufletului lor, nu vom avea parte de un miracol!!! Cu toate astea imi doresc o noapte de bucurie naiva Duminica dupa exit-poll! Macar atat!

scharke
Posted on 3rd December, 2009

Duminica rezultatul ne va spune ca romanii:
-daca iese basescu, au ales raul cel mai mic
-daca iese geoana, au ales sa fie mereu in opozitie

dramoleta
Posted on 3rd December, 2009

Cruntul adevăr…

nedumeritul
Posted on 3rd December, 2009

Nu, nu e pesimism. E realism!

cristina
Posted on 3rd December, 2009

o singura Romanie… un singur partid… psd = pnl = pntcd…. unul se caieste altul iarta… Coposu din ceruri ii aproba… prostime multa, cat cuprinde… “tarani saraci cu ura-n piept”…. daca mai stie cineva al cui era sloganul

marius
Posted on 3rd December, 2009

merita sa amintesc: citesc unele comentarii si ma crucesc. Din cite pricep, pe aici scriu oameni tineri… Geoana? mai fratilor, ati luat-o razna? Program? care program? vreti sa vedeti in cite zile zboara acel program pe fereastra? criza nu s-a terminat si orice pun ei in acel program va fi aminat la o data neprecizata, din cauza crizei. Si indiferent de cine va cistiga va asigur ca noi o sa iesim printre ultimii din criza. Lasati-i pe moguli, aia o sa-si obtina pasuirile la datorii/procese, dar ati uitat pesemne de baronetul PSD? Sa vedeti infruptare pe ciolan, ce e acum e decent. Vom trai si vom vedea. Daca iese Geoana, va dau maxim 6 luni pina veti regreta!!!

remus
Posted on 3rd December, 2009

……mda……..mare dreptate ai ( cu inceperea – continuarea scandalului )!

lau
Posted on 3rd December, 2009

sa speram totusi ca lucrurile nu vor merge ca pana acum.

ada
Posted on 3rd December, 2009

Acum nu voi emigra in Congo, ci intr-o tara normala din UE.

lol's
Posted on 3rd December, 2009

Ce păcat ca ai dreptate bre!!!!

tudor
Posted on 3rd December, 2009

cred ca aveai dreptate cu primul scenariu! sau cel putin asa imi place sa cred ca va fi! pentru binele tuturor, psd-ul nu trebuie sa se intoarca la guvernare!

WickerMan
Posted on 3rd December, 2009

Sa Fie cu Liniste, desi ma indoiesc. Pe unul care-l asteapta vreo 15-20 ani de puscarie, si care va pierde alegerile il vedeti sa stea linistit? Tare mi-e sa nu dea foc la tot, il cred in stare, si pentru el e o solutie de scapare.

conducatoarea
Posted on 3rd December, 2009

Poate ca va incepe o noua discordie,asa este dat in aceasta lume.Insa noi putem opta pentru cine sa ne reprezinte discordia.Si eu vreau sa raman in democratie cu toate discordiile posibile,decat intr-un regim de comunism care sa ma duca in trecut,si singura discordie posibila fiind lupta dintre stat si popor!

andreea
Posted on 3rd December, 2009

DE acord ..vom vedea ce se va intampla pe 6 decembrie si dupa in sfarsit vom avea si noi linistea nostra!Sper sa numai iasa Basescu atata tot!

SRS
Posted on 3rd December, 2009

Cum stau lucrurile? În proporţie de 99%, INEC prestează expertize pentru Poliţie şi Parchet. Spre exemplu, poliţia şi procuratura îl filmează pe unul că ia şpagă. Îl arestează, îl anchetează şi-l trimit în judecată. Aici, avocaţii lui pun la îndoială autenticitatea înregistrării. Instanţa dispune efectuarea unei expertize, menită a arăta că filmarea este sută la sută reală, adică există o continuitate tehnică impecabilă de la momentul declanşării camerei de filmat până la prezentarea filmului în faţa instanţei. Sarcina probei revine, aşadar, celui care a efectuat filmarea. Este în sarcina acuzatorului să demonstreze că filmul este real.

În cazul Băsescu, lucrurile stau semnificativ diferit. Sarcina probei, după cum vedem, nu revine celui care acuză, ci celui acuzat. Prin urmare, Băsescu nu are de ce să caute caseta originală şi camera cu care s-a filmat. Interesul lui nu e să demonstreze că filmarea este sută la sută reală, ci doar să afle dacă ceea ce s-a difuzat pe televiziuni este trucat. Atât şi nimic mai mult. Acest gen de examinare se numeşte “aviz de specialitate”, dar asta nu e de natură să-l facă mai puţin credibil. Abia dacă “Gardianul” şi Realitatea TV ar dori să demonstreze că filmul este real ar trebui să o facă cu ajutorul unei expertize. Caz în care cele două instituţii de presă ar trebui să fie interesate să aducă şi caseta originală, şi camera. Mă îndoiesc că o vor face vreodată.

Am făcut aceste precizări în aşteptarea avizului de specialitate pe care, bănuiesc, îl va primi Băsescu şi apoi să numărăm câţi ziarişti inteligenţi vor mima, cu competenţă şi profesionalism, prostia. Vizionare plăcută!”

scharke
Posted on 3rd December, 2009

Constantin Nita, vicepresedinte PSD: Trebuie sa ne pregatim de opozitie… la RFI.

Tiberiu Ivanoschi
Posted on 3rd December, 2009

de parca ar fi vreo diferenta intre iohannis si nastase. totusi daca ajunge nastase unde spui tu, e doar vina lui basescu pentru ca nu l-a pisat bine cand a avut ocazia, cred…

andrei
Posted on 3rd December, 2009

Cea mai buna optiune e sa iasa geoana presedinte…dar faza cu basescu ramane de vazut…nu are suficienta demnitate cat sa se tina de cuvant… a mai amenintat el cu retragerea de la cotroceni si nimic! tipic!

Travo
Posted on 3rd December, 2009

Un comentariu pertinent…se prea poate ca balciul sa nu se termine niciodata, dar cert este k asa nu se mai poate, formula asta Basescu-Boc-Udrea-Videanu-Berceanu ne-au dus in sapa de lemn…

sorin
Posted on 3rd December, 2009

si toate astea din cauza unei justitii inpotente……

maria
Posted on 3rd December, 2009

De acord,dar eu prefer scandalul declansat de Vintu si Patriciu decat situatia sinistra in care sa domneasca ,,linistea”din timpul lui Iliescu.Prefer lupta firava a luiBasescu pentru instaurarea DOMNIEI LEGII.

andreea
Posted on 3rd December, 2009

Esti putin patetic domnule Sutu,cel ptin asta-i punctul meu de vedere,Vezi lucrurile un pic subiectiv.Sa lasam lucrurile sa mearga pe fagasul normal,sa speram ca asa va fi,dar se pregatesc mari fraude electorale din partea PDL-ului,mai mari decat in primul tur,deoarece au ajuns intr-un punct maxim al disperarii…incat nu mai stiu ce reactii sa aiba…Ii vor astepta o mare dezamagire…adevaraul si drepatea vor iesi la suprafata …

dracu
Posted on 3rd December, 2009

cum, adica n-o sa fie liniste nici daca iese Prosta? :D

dimpotriva, cred ca o sa fie o liniste de o sa ne tiuie urechile. liniste asigurata, daca e musai, si cu procurorii.

deci carcatotiti cat se mai poate, ca nu se stie peste cateva zile cum ne bat niste domni amabili cu bocancii la usa, si ne critica pentru atitudine insuficient de respectuoasa la adresa Partidelor (ca e mai multe) si a Conducatorului.

RoxanaBv
Posted on 3rd December, 2009

Pe 6 decembrie invingem impreuna !! LA BRASOV VOTAM MIRCEA GEOANA

george
Posted on 4th December, 2009

Este clar ca Vantu e mana in mana cu Basescu si l-au atras in cursa pe Geoana. Se vede de la o posta ca Vantu tine cu Basescu. Conflictul intre cei doi a fost o mascarada, era singura sansa a lui Basescu sa castige. A marsat pe moguli si ce era mai frumos decat inainte de dezbatere Geoana sa fie vazut cu mogulul sef? I-au facut o inscenare, care-l va costa scump pe Geoana.Ne asteapta inca 5 ani cu marinarul, si veti vedea ce bine vom trai. Mai mult ca sigur , la anul Romania intra in incapacitate de plata.

Leave your Comment